İYİ Parti’den Trabzonlular'a ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar ve yönetimini ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Şanbaz Yıldız’a STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ufuk Turan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ali Büyükkara ve İl Gençlik Kolları STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ufukhan Aslan da eşlik etti.

İYİ Parti’den Trabzonlular'a ziyaret

"BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

Sivil toplum kuruluşları ve derneklere büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yıldız, ‘’Uzun zamandır Kocaeli’mizdeki STK ve derneklerimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Bugün de Trabzonlular Derneği yeni başkanı Fuat Uyar ve yönetimine misafir olduk. Öncelikle yeni göreviniz derneğinize, Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlı olsun. STK’lar kentimize büyük değer katıyor. Sosyal sorumluluk projeleri ve her türlü taleplerinizde elimizden gelen desteği yapmaya hazırız‘’ ifadelerinde bulundu.

İYİ Parti’den Trabzonlular'a ziyaret

"AMACIMIZ HAYIRLI İŞ"

Ardından söz alan Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar, "Bizler kültürümüzü tanıtmak, kültürel zenginliklerimizi aktarmak için buradayız. Tek amacımız Kocaeli’mize, Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı işler yapmak" dedi.

06 Ara 2019 - 16:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar