İzmit MTAL ayın öğrencilerini ödüllendirdi

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘Ayın Örnek Öğrencisi’ ödül töreni mezun öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından başlatılan ‘Ayın Örnek Öğrencisi’ uygulaması kapsamında bu ay çalışkanlığı ve örnek davranışlarından dolayı 9 öğrenciye başarı belgeleri verildi. Okul yemekhanesinde gerçekleştirilen ödül törenine Okul Müdürü Mehmet Aktaş, İZSANDER (İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği) Başkanı Halil Atay, İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muharrem Seçgün, okul mezunlarından Bosch Rextroth Endüstri 4.0 Koordinatörü Emrah Küçüköz, Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uçak Elektroniği Alan Şefi Ayça Oruç Akkaya, İZSANDER Başkan Yardımcısı Levent Bahadır, öğrenciler ve aileleri yer aldı. Etkinlikte konuşan İZSANDER Dernek Başkanı Halil Atay, “Okulumuz ülkemizin siyasetine, ekonomisine katkı sunan çok değerli isimleri mezun etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın gibi çok değerli isimler buradan mezun oldu” dedi.

İzmit MTAL ayın öğrencilerini ödüllendirdi

“BAŞARIYA AÇILAN KAPI”

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Mehmet Aktaş, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Sürdürdüğümüz programda temel amacımız başarılı öğrencilerimizin motive edilmesi. Nasıl ceza gerektiren bir durumda gereği yapılıyor ise başarılı durumlarda da bunların teşvik edici olması çok önemli. Bu okulun marka olması için hep birlikte çalışmalıyız. Okulu marka yapan sadece başarısı, binası değildir. Kendi içerisinde mezunlarının, şu an okuyan öğrencileriyle marka olmasıdır. Siz değerli veliler de sürekli evlatlarınızın takipçisi olacaksınız. Başarıya açılan kapı kontrolden geçer” ifadelerini kullandı.

İzmit MTAL ayın öğrencilerini ödüllendirdi

“SANAT OKULUNDA OKUMAK BİR AYRICALIKTIR”

Aktaş’ın ardından söz alan İZSANDER Dernek Başkanı Halil Atay, “Gençler bizim gençlerimiz. Çok genç bir nüfusa sahibiz. Gençlerin bizim zamanımızdaki olayları anlama şansları yok. Onlara doğru ya da yanlış yapılan şeyleri doğru bir dille anlatmamız gerekiyor. Lisemizden mezun olan çok önemli isimler var. Okulumuz ülkemizin siyasetine, ekonomisine katkı sunan çok değerli isimleri mezun etti.Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir  Büyükakın gibi çok değerli isimler buradan mezun oldu. 40 bin kişi bu liseden mezun oldu. Lisemizin en önemli özelliklerinden bir tanesi de bizim zamanımızda sıra ve atölye arkadaşlıklarımızın var oluşuydu. Sanat okulunda okumak bir ayrıcalıktır” dedi.

İzmit MTAL ayın öğrencilerini ödüllendirdi

“SEVDİĞİNİZ İŞE ODAKLANIN”

Atay’ın ardından konuşan okul mezunlarından Bosch Rextroth Endüstri 4.0 Koordinatörü Emrah Küçüköz, “20 yıl önce bu okuldan mezun oldum. Hayatımın en güzel yılları burada geçti. Burada bizler bir aile gibiydik.  İnsanlar buranın değerini zaman geçtikçe anlıyor. Önünüze çıkan her bir zorluk sizin için bir fırsattır. İyi bir mesleki eğitim için her bireyin emek vermesi gerekiyor. Hayat boyu öğrenmeyi kişisel olarak kazanırsanız yıkılmadan hayata devam edersiniz. Sizlere tavsiyem sürekli okuyun, okuduklarınızı anlamak üzerine çalışın. Sevdiğiniz bir işe odaklanın. Gelişen teknoloji sizi ve çevrenizi çok hızlı değiştiriyor. Ailelerin çocukları ile olan iletişimlerini güçlü tutmaları gerekiyor. Geleceğimize sahip çıkmak için çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

İzmit MTAL ayın öğrencilerini ödüllendirdi

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

9’uncu sınıf ATP öğrencisi Talha Özmen, Bilişim Teknolojisi alanı 10’uncu sınıf öğrencisi Necip Fatih Akgün,  Kimya alanı 11’inci sınıf öğrencisi Ecem Sude Baltacı, Makine alanı 12’inci sınıf öğrencisi Talha Öztürk, Metal alanı 12’inci sınıf öğrencisi Şafak Vardoğan, Motorlu Araçlar alanı 10’uncu sınıf öğrencisi Şule Kala, Elektrik Elektronik alanı öğrencisi 10’uncu sınıf öğrencisi Muhammed Çağatay Aksu, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı 10’uncu sınıf öğrencisi Abdulsamet Çelik, Endüstriyel Otomasyon alanı 12’inci sınıf öğrencisi Lütfü Bekir Gülister.

03 Ara 2019 - 12:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar