Türkiye'nin gözü Gölcük'teydi

Gölcük, TV 8.5’dan tüm Türkiye’ye canlı olarak yayınlanan önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen Alkayış Fight Arena Muay Thai Şampiyonası 8’li turnuva büyük heyecana sahne oldu.

Tribünlerin tamamen dolduğu şampiyonada kıyasıya bir mücadele gerçekleşirken, Ahmet Varol, Furkan Karadağ’ı yenerek altın kemeri kazandı. Dövüş sporlarının önemli isimlerinin takip ettiği turnuvada Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü başta olmak üzere birçok tanınmış davetli isim yer aldı.   

Türkiye'nin gözü Gölcük'teydi
Türkiye'nin gözü Gölcük'teydi

SANAT, KÜLTÜR, SPOR VE DONANMA KENTİ GÖLCÜK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Öncelikle bu güzel organizasyon için TV 8.5’a, organizatörler Vedat Akbulut ve Ali Alkayış dostlarımıza, yine meclis üyelerim Kürşat Çakıroğlu ve Savaş Toprak’a teşekkür etmek istiyorum. Bizler Gölcük’ün sanat, kültür, spor ve Donanma Kenti olarak anılması için elimizden geleni yapıyoruz. Ben bu akşam ringe çıkacak sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum, tribünleri dolduran ve TV 8.5 ekranında bizleri izleyen ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'nin gözü Gölcük'teydi

ALTIN KEMERİ BAŞKAN SEZER TAKTI

Ringe çıkan tüm sporcular kıyasıya mücadele ederken, Ahmet Varol ve Furkan Karadağ arasında gerçekleşen final müsabakası da büyük heyecana sahne oldu. Puanla Ahmet Varol şampiyonluğu kazanırken, altın kemeri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer taktı ve organizasyon büyük bir başarıyla son buldu.

Türkiye'nin gözü Gölcük'teydi
Türkiye'nin gözü Gölcük'teydi

25 Kas 2019 - 10:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar