Orhan'da Ercan ve Yıldızlı kaybetti

CHP İzmit'te 102 mahallenin delege seçimleri bugün tamamlandı. Seçimlerin en dikkat çeken sonucu Orhan Mahallesi'nden geldi

CHP İzmit'te 102 mahallenin delege seçimleri bugün Kozluk, Orhan ve Yahya Kaptan Mahallesi ile tamamlandı. 9 Kasım Cumartesi günü başlayan delege seçimleri dün itibariyle sona ererken 400 delege de belirlendi. Geçtiğimiz seçimler gergin ve heyecanlı geçerken bu dönemki seçimlerin oldukça sakin geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu dönemki seçimlerde de çift listenin yarıştığı Orhan Mahallesi'nde ismi İzmit İlçe Başkanlığı için konuşulan Gökhan Ercan ile İl Başkanlığı için konuşulan Harun Yıldızlı'nın babası Rafet Yıldızlı'nın yer aldığı liste 2 oy farkla kaybetti.

Orhan'da Ercan ve Yıldızlı kaybetti
Orhan'da Ercan ve Yıldızlı kaybetti

KAPTAN'DA TEK LİSTE

Önceki dönem çift listenin yarıştığı ve 38 delegeyle CHP’nin en çok delegeye sahip olduğu Yahya Kaptan Mahallesi'nde bu dönem tek liste yarıştı. Orhan Mahallesi'nde ise, kulislerde ismi İzmit İlçe Başkanlığı için konuşulan Gökhan Ercan ile il başkanlığı için konuşulan Harun Yıldızlı'nın ikamet ettiği Orhan Mahallesi'nde çift liste yarıştı.

Orhan'da Ercan ve Yıldızlı kaybetti

ERCAN VE YILDIZLI'NIN LİSTESİ KAYBETTİ

Önceki dönem seçimlerinde de çift listenin yarıştığı Orhan Mahallesi'nde Gökhan Ercan ile Harun Yıldızlı'nın babası Rafet Yıldızlı'nın yer aldığı liste 2 oy farkla kaybetti. Orhan' da sonuç 63-61 çıktı. Şimdi gözler ilçe kongresinin belirleneceği tarihe çevrildi.

Orhan'da Ercan ve Yıldızlı kaybetti

24 Kas 2019 - 14:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar