İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir’in Öğretmenler Günü Mesajı

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı;

"Öğretmenler bozkırları yeşertme azim ve kararlılığındaki en fedakâr ve cefakar, hakkı zor ödenebilir, eli öpülesi değerlerimizdir. Bütün kurum ve kuruluşlarımızla; çocuklarımızı yarınlara hazırlama gayreti içinde olan öğretmenlerimizin yanında ve emrindeyiz

Türkiye Cumhuriyetini; demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma bilinci ve kararlılığıyla aydınlık yarınlara taşıyacak, vatansever, bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerleri özümsemiş, milli kültüründen beslenen , aziz milletimizin hayalleri ve hedeflerini gerçekleştirme kararlılığında ve kabiliyette,milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini gerçekleştirecek bir neslin yetiştirilmesi değerli öğretmenlerimizden en büyük ve önemli bekletimizdir.

Bu süreçte ilçemizdeki bütün kurumlar öğretmenlerimiz tarafından kendilerine verilecek görevi yerine getirmeye hazırdır.

Aziz milletimizin istiklaline,istikbaline,vatanına, cumhuriyetine ,demokrasisine alçakça kasdeden hainlerin kurşunlarına göğsünü siper eden,vatan sözkonusu olduğunda gerisini teferruat gören vatansever kahramanları yetiştirmekle kalmayıp, gerektiğinde onlarla birlikte omuz omuza verip ölümü göze alarak, bütün zorluklara ve terör pusuları ve saldırılarına rağmen,yılmadan ve korkmadan eğitim faaliyetini sürdüren öğretmenlerimize selam ve hürmetlerimizi sunuyoruz.

Berrak dimağların mimarları ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım #ÖğretmenlerGünü’nü kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Başta Başöğretmen M.Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş ve vazifesi başında şehit olmuş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Aziz Türk Milleti için birçok değeri yetiştirdikten sonra emekli olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Bu vesileyle okuma yazma bilmeyen bir ananın,okuma yazmayı askerde öğrenmiş bir babanın evladını ıskalamayıp Kaymakam olma yolunu açan öğretmenlerime binlerce teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum."

23 Kas 2019 - 15:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar