İYİ Parti kitapseverleri Ormanya'da buluştu

İYİ Parti Kartepe İlçe Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından yapılan kitap okumayı alışkanlık haline getirip farkındalık yaratma projesi Ormanya’da yapıldı.

Kitap okuma alışkanlığını kazandırmak adına hazırladıkları projeyi ilk olarak geçtiğimiz haftalarda Jumbo Künefe’de hayata geçiren İYİ Parti Kartepe İlçe Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu projenin devamında bu defa Ormanya’da kitap okudu.

İYİ Parti kitapseverleri Ormanya'da  buluştu

YOĞUN İLGİ

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan, Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Yücel, Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarı ile çocukların ve gençlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik Ormanya Tabiat Parkında gerçekkleşti. Kitapseverlerin farklı farklı yerlerde, banklarda ve ağaçların altlarında oturarak kitap okuduğu etkinlik Ormanya’yı ziyarete gelenler tarafından da yoğun ilgi gördü.

İYİ Parti kitapseverleri Ormanya'da  buluştu

TEŞEKKÜR ETTİ

Partililer adına konuşan Eda Yılmaz,  "Günümüzde internet ve bilişim teknolojilerinin hızla yayılması, kullanım yaşının 5-6'lara kadar iniyor olması ile insanlarımız kitap ya da gazete okumak yerine, sosyal medya veya internet oyunlarında vakit geçirir oldular. Bu alışkanlık toplumumuzu hem asosyal bir yaşam  doğru hızla götürürken hem de genel kültür ve bilgiden uzak, günlük magazinsel olaylarla ilgilenen, ülke meselelerinden uzak bir nesil yetişmesine sebep olmaktadır. Bizler İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı olarak gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırabilmek, sosyal hayatın içine adapte olmalarını sağlayabilmek ve farkındalık yaratabilmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bugün aramıza katılarak bize destek olan Kartepeli kitapseverlere teşekkür ederim" dedi.

.

İYİ Parti kitapseverleri Ormanya'da  buluştu

18 Kas 2019 - 16:20 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar