Yabancı öğretmenlere kodlama eğitimi

Erasmus+ programı kapsamında yabancı öğretmenlere, Kocaeli Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarında kodlama eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı’na bağlı hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi, gerçekleştirdiği etkinlikler, projeler ve atölye eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Erasmus+ programı kapsamında ilimizdeki İzmit 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde yer alan yabancı öğretmenlere Kocaeli Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda kodlama eğitimi verildi.

Yabancı öğretmenlere kodlama eğitimi

BİLİM MERKEZİ’NDE AĞIRLANDILAR

Öğrenci ve akademisyenlerin kısa süreli olarak farklı ülke ve üniversitelerde deneyim kazanmasını teşvik eden Erasmus+ projesi ile şehrimizde eğitim alan ve çalışma yapan öğretmenler, kodlama eğitimleri için Kocaeli Bilim Merkezinde ağırlandı. Avrupa’nın farklı şehirlerinden gelen öğretmenler ilk olarak galeri ve sergi alanlarını gezerken düzenekleri tek tek inceledi. Daha sonra Mucit Dünyası Laboratuvarına alınan öğretmenlere Kocaeli Bilim Merkezi eğitmenleri tarafından kodlama eğitimi verildi.

Yabancı öğretmenlere kodlama eğitimi

KENDİ KÂĞITLARINI YAPTILAR

Bilim Merkezi gezisi ve kodlama eğitiminin yanı sıra SEKA Kağıt Müzesi gezisi yapan öğretmenlere, kağıdın serüveni anlatılırken, El Yapımı Kâğıt Atölyesi’nde kendi kâğıtlarını yapma imkânı sağlandı. Yabancı öğretmenler Kocaeli’de olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek geziler sırasında bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

Yabancı öğretmenlere kodlama eğitimi

15 Kas 2019 - 09:23 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar