Kocaeli'de balkona tırmanıp evi soydular

Körfez ilçesinde 2. Katta bulunan bir eve balkondan tırmanarak giren ve hırsızlık yaptığı öne sürülen 3 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı

Edinilen bilgi ve iddialara göre Körfez Mimar Sinan Mahallesinde bulunan bir evin 2.katındaki daireye balkon demirlerinden tırmanarak giren hırsızlar, evdeki 40 bin TL değerinde otomobil anahtarı ve 5 bin TL değerinde iki adet cep telefonunu çaldıktan sonra ortadan kayboldu. Hırsızlık olayını fark eden ev sahiplerinin ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

İSTANBUL'DA YAKALANDILAR

Yapılan çalışmalar sonucu şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. R.M. (19), H.E. (22) ve M.B. (19) isimli şüpheliler polis ekiplerince İstanbul Küçükçekmece’de yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve benzer suçlardan çok sayıda kayıtlı olan şüpheliler Körfez Adliyesine sevk edildi.

05 Kas 2019 - 11:36 Kocaeli/ İzmit- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar