Gölcük narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü açılıyor

Gölcük’te uyuşturucuyla mücadelede daha etkin olmak, suçlulara daha hızlı müdahale etmek amacıyla, Gölcük Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, Gölcük Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Kavaklı’da ki Gölcük Emniyet Müdürlüğü’ne ait Ekipler Amirliği Binasının 2'nci katında yarın açılıyor.

Gölcük Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Gölcük İlçesi yanında, Karamürsel ve Başiskele İlçelerinde de faaliyet gösterecek. Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, il ve ilçe protokolünün katılımıyla Gölcük Narkotik Şubesi’nin açılışı, yarın saat 15:00’de yapılacak tören sonrasında gerçekleştirilecek.

"GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nin açılacak olması nedeniyle yaptığı  çıklamada, “Gençlerimizin uyuşturucu maddelerden uzak durması için verilen mücadelenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bunun için; Gölcük Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ilçemizde açılmasıyla, uyuşturucuyla mücadele daha etkin hale gelecektir. Gençlerimizi bu illetten uzak tutmanın, gençlerimizin sorunlarına eğilmek, önleyici tedbir olarak da zehir tacirlerinin yakalanması ve toplumdan uzaklaştırılmasıyla mümkün olduğunu düşünüyoruz. Biz de bu düşünceyle şubenin açılması için göreve geldiğimiz ilk günlerden itibaren gerekli girişimlerde bulunduk.

"TÜM HEMŞEHRİLERİMİ DAVET EDİYORUM"

Gölcük Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi için ikisi komiser olmak üzere , 14 emniyet mensubunun ataması yapıldı. Bina hazırlığı Gölcük Belediyemizin de verdiği destekle gerçekleştirildi. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Gölcük Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nin açılmasına onay veren Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, bu konuda emek veren İl Emniyet Müdürü Sayın Veysal Tipioğlu’na, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Selçuk Özdemir’e ve vesile olan herkese çok teşekkür ediyor, yarın saat 15.00’de yapılacak açılışa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

04 Kas 2019 - 16:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar