Murat Hürriyet komite üyesi seçildi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan’ın eşi Murat Hürriyet, sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşım ile Dünya Folklor Birliği Federasyonu’nda müzik ve koreograf komite üyesi olarak seçildiğini duyurdu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşım ile Dünya Folklor Birliği Federasyonu’nda müzik ve koreograf komite üyesi olarak seçildiğini duyurdu. Konu hakkında paylaşımda bulunan Hürriyet, “2019-2023 yılları arasında 4 yıllığına Prof Dr. Dorel Cosma ve ekibinin, Türkiye Delegesi aynı zamanda Müzik ve Koreografi Komitesi Üyesi olarak seçildim” dedi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Dünya Folklor Birliği IGF Federasyonu'nda müzik ve koreografi komitesi üyesi olarak seçildiğini duyuran Murat Hürriyet paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bugün güne güzel bir haber alarak başladım. Yazın çıktığımız Avrupa turnesinde yaptığımız çalışmalar neticesinde, 1949 yılında Fransa-İtalya ve Romanya ülkelerinin önderliğinde kurulan ve UNESCO tarafından desteklenen, içerisinde tüm dünya ülkelerinin bulunduğu, Dünya Folklor Birliği IGF Federasyonu'nun geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerinde 2019-2023 yılları arasında 4 yıllığına Prof Dr. Dorel Cosma ve ekibinin, Türkiye Delegesi aynı zamanda Müzik ve Koreografi Komitesi Üyesi olarak seçildim."

Murat Hürriyet komite üyesi seçildi!

31 Eki 2019 - 14:54 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar