AK Parti Kocaeli kan bağışında bulundu

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Teşkilatı ile birlikte 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle İzmit Kan Alma Birimi'ne giderek Kızılay'a destekte bulundu

Pınar Gül Tarhan-

AK Parti İl Teşkilatı, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Ulugazi İlkokulu karşısında bulunan Kızılay Kan Alma Birimi'ne giderek kan bağışında bulundu. Etkinlikte İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve partililer yer aldı. İl Başkanı Ellibeş, ilaç kullandığı için kan bağışında bulunamadı, ancak partililerinin yanında durdu.

"KAN SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR"

Kan bağışının önemine dikkat çeken İl Kadın Kolları Başkanı Sepil Yılmaz, "29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak istedik. Kızılayımızın çok uzun zamandır devam eden 'Kan Ver Hayat Kurtar' kampanyası vardı. Toplumsal farkındalığın oluşması adına 81 il kadın kollarımız, il gençlik kollarımız, ana kademelerimizle birlikte kan verme etkinliği gerçekleştirdik. Bugün İzmit ve Gebze'de de iki ayrı noktada da kan bağışı etkinliğimiz olacak. Bu vesileyle destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Kan sadece acil zamanlarda değil sürekli bir ihtiyaçtır" dedi.

"VATAN SANA KANIM FEDA"

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ise, "Bizi bu programımızın sloganı 'Vatan Sana Kanım Feda'. Genel merkezimizle birlikte 81 ilde şehirlerimizin kalabalık noktalarında ve kan verebileceğimiz ilçelerde bu organizasyonu düzenledik. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Bugün Barış Pınarı Harekatımız devam ediyor. Aynı zamanda her birimiz kana ihtiyaca olabilecek insanlarız. Katılan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

GENEL MERKEZİMİZİN KARARI İLE

Ardından İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, "Kızılay, yurt içinde ve yurt dışında yaraları sarmaya çalışan bir hayır kurumumuz. Biz de AK Parti Genel Merkezimizin aldığı bir kararı uyguluyoruz. Kızılayın 'Kan Ver Hayat Kurtar' kampanyasına destek veriyoruz. Şu anda 81 ilde eş zamanlı olarak kan veriliyor. İnşallah yüce Rabbim herkese sağlıklı bir yaşamı nasip eder. Ama hayatın akışı içerisinde kazalar da hastalıklar da var. O noktada da inşallah verdiğimiz kanlar bir hayat kurtarmaya vesile olur" ifadelerini kullandı. Ardından İl Teşkilatı, sırayla kan bağışında bulundu. 

AK Parti Kocaeli kan bağışında bulundu

31 Eki 2019 - 12:29 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar