Büyükşehir çalışanlarına 3 bin 200 TL promosyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi promosyon ihalesinde Vakıfbank 3 bin 50 liralık teklifini görüşmeler neticesinde 3 bin 200 liraya çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi promosyon ihalesine katılan 6 bankadan en yüksek teklifi, 3 bin 50 lira ile Vakıfbank vermişti. Ardından Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile banka yetkilileri arasında görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeler neticesinde Vakıfbank teklifini 3 bin 200 liraya yükseltti. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler olmak üzere yaklaşık 2 bin 350 kişi ile 6 bin 700 iştirak çalışanı Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın imzası ile promosyon parasını alacak.

31 Eki 2019 - 09:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar