Kartepe Zirvesi Emine Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları paydaşlığında gerçekleştirilen Kartepe Zirvesi başlıyor. Bir dünya meselesi olan şehircilik ve şehirleşme ile ilgili yurtiçi ve yurtdışıdan alanında uzman isimler, zirvede bir araya geliyor

Dünyanın sayılı zirveleri arasında yer alan, 25-27 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kartepe Zirvesi 2019 kapsamında; 14 panel-konferans, 5 Özel Oturum, 13 akademik oturum, 2 forum, 4 vaka kritik ve bir çalıştay toplantı düzenlenecek. Şehirleşme meseleleri bilim insanları ve uzmanlar tarafından disiplinlerarası bir yaklaşımla masaya yatırılacak ve mutlu şehirler için yapılması gerekenler değerlendirilecek.

İKİ BAKAN YER ALIYOR

Teması “Şehircilik ve Mutlu Şehir” olarak belirlenen zirve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, BM Türkiye Mukim Temsilcisi Alvaro Rodrigez, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın açılışta katılımcılara hitap edecekler.

25 Eki 2019 - 08:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar