ODTÜ KYÖV'den sonbahar öğretmenler sempozyumu

Eğitim ile ilgili tüm süreçleri yakından takip eden ODTÜ KYÖV Okulları, bu yıl 23'üncüsü gerçekleştirilen ve KOÇ Okulları’nın ev sahipliğini yaptığı Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na katıldı.

İlkokul Sınıf Öğretmenliği Birimi’nin 2018-2019 eğitim öğretim yılında uyguladığı “Okuma Durakları” projesi sempozyumda çeşitli illerden gelen öğretmenler ile buluştu. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırma ve arttırma amacıyla hazırlanan projede; okul koridorlarına hazırlanan okuma istasyonları, her ay tüm okulca yapılan ortak okuma saatleri ve çocukları okuma yapmaya sevk eden çeşitli etkinlikler paylaşıldı.  Öğretmenlerin büyük ilgisiyle dinlenen proje, sempozyuma katılan diğer öğretmenler büyük ilgi topladı.  

 FARKLI OTORUMLARA KATILDI

Sempozyuma katılan ODTÜ KYÖV Okulları öğretmenleri eğitimde yeni yaklaşımları ve uygulamaları yakından takip etmelerini sağlayacak farklı oturumlara katıldı. Okullarının her yıl bu gibi seminer ve sempozyumlarda adını duyurmaya devam edeceklerini belirten öğretmenler, ders içi süreçlerine dahil edecekleri yepyeni fikirlerle sempozyumdan ayrıldı.

21 Eki 2019 - 17:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar