CHP'de listeler askıya çıktı

CHP'de kongre takviminin belirlenmesinin ardından muhtarlık bölgesi delege seçimleri için listeye askıya çıktı. Listeler 27 Ekim Pazar gününe kadar askıda kalacak

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre takviminin belirlenmesinin ardından muhtarlık bölgesi delege seçimleri için genel merkez tarafından düzenlenen üye listeleri bugün itibariyle askıya çıkarıldı. Listeler 27 Ekim Pazar gününe kadar saat 10:00-18:00 arasında ilçe binasında askıda tutulacak. İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, "Tüm üyelerimizin üye listelerinden kayıtlarını kontrol etmenlerini rica ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

CHP'de listeler askıya çıktı

HÜRRİYET DE DOĞAL DELEGE

İlçe Başkanı Çakar, "400 delege seçilecek. Biri ilçe başkanı 16si ilce yonetimi olmak üzere 17 doğal delegemiz var. Bu yıl ilk kez belediye bizde olduğu icin Fatma başkanımız da delege olarak oy kullanacak. Toplamda 418 delegemiz olacak. Askıdan indirildikten sonra 2 günlük itiraz süresi var. Itirazlar ilçe yönetimimiz tarafı dan değerlendirilip kongre için karar alinacak" açıklamalarında bulundu.

CHP'de listeler askıya çıktı
CHP'de listeler askıya çıktı

21 Eki 2019 - 12:17 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar