İZKANDER'den Hürriyet'e kınama

İzmit Kandıralılar Derneği İzmit Belediyesi'nde bankamatik görevlisi İbrahim Efe'nin işe devam sağlamaması üzerine işten çıkarılmasına sert tepki gösterdi.

Büyütmek için resme tıklayın

İzmit Belediyesi' nin işten çıkardığı İbrahim Efe hakkında basın açıklaması yapan İZKANDER şu ifadelere yer verdi;

"31 Mart yerel seçimlerinde CHP İzmit Belediye Başkan Adayı olan Fatma Kaplan Hürriyet'e seçim sürecinde verdiği güven ve gülümseme vaadine  bölge insanımız, kulak vermiş ve bölgemizin oyu ile kendisi başkan olmuştur. Bu gerçeği Başkan hanımın kendisi çok iyi bilmektedir. Fakat görülen şu ki! Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, göreve geldiği gün itibariyle İzmit'in huzurunu daha da kaçmıştır. Belediyede çalışan işçiler bu kentin evladıdır.Gün geçmiyor ki! Bir işçi çıkarılması, mobing baskı altında kalmasın. Başkan Hanıma oy veren birçok insanımız işten atılan işçilerin vebaline ortak olduğu için pişmanlık içerisindedir.

KARABULUTLAR DAĞILACAK

Kendisi gibi seçilmiş olan Muhtar İbrahim Efe bir baba, bir eş, bölge insanımıza öndeş olan bir isimdir.Bölgemizde kendini yetiştirebilen ender değerlerimizdendir. "Siyasetiniz yere batsın" denilecek bir şekilde karalamak suretiyle iş aktine son verilmiştir.Anladığımız kadarıyla bu ne ilk ve son olacaktır. Kamuoyuna yansıyan haberlere göre bu işten atmalar devam edecek. Başkan Hanım AK Parti'den intikam almak için işçi kıyımına son vermeyecek. İzmit bu sebepten gülmeyi gerçek anlamda unutmuştur. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olan İbrahim Efe hakkında ortaya atılan yalanlar bölge insanımızı inandırmayacak aksine daha da birbirine kenetleyecektir. İzmit'in üzerine çöken bu karabulutlar elbet dağılacak. Bölge insanımız kendi evladına yapılan bu haksızlığın hesabını da soracaktır. İbrahim Efe'ye karşı yürütülen bu siyasi tezgahı bozacaktır. İZKANDER olarak İzmit Belediyesi' nin ve Başkan Hürriyet'in bu zulmüne sessiz kalmayarak şiddetle kınıyoruz."

15 Eki 2019 - 22:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar