DP Kartepe'de Cengiz dönemi

Demokrat Parti Kartepe İlçe Başkanlığı'nın il binasında düzenlenen olağan kongresi'nde tek aday olarak giren Ahmet Cengiz, üyelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi

Büyütmek için resme tıklayın

Demokrat Parti (DP) Kartepe İlçe Başkanlığı olağan kongresi DP İl binasında gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tanyürek, İzmit İlçe Başkanı İsmail Yazgan, Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh’un da katıldığı kongrede Divan Başkanlığı görevini Mustafa Nazlıgül üstlendi.

DP Kartepe'de Cengiz dönemi

AK PARTİ VE CHP İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Programda ilk olarak konuşmasını gerçekleştiren Kartepe İlçe Başkanı Ahmet Cengiz, “Bir parti çatısı altında üyelerimiz ve yönetimimizle aile gibiyiz. Şu an bu partinin mensubu olmaktan dolayı mutluyum. Parti içindeki birlik ve beraberlik ebedi sürecek. Muhalefet olmak iktidarın yaptıklarını eleştirmek demektir. Biz kendi çizgimizde ilerleyeceğiz. Bu süreçte AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile de çalışacağız. Buna ek olarak eleştirilerimizi de dile getireceğiz. Akademik kariyer noktasında Kartepe’ye projeler sunmaya devam edeceğiz. Bu sürede proje sunan ekibimiz daha sonra istedikleri takdirde yönetim kurabilirler. Şu an için mevcut yönetim ile devam edeceğiz. Geniş bir ekip ile çalışacağız bu yüzden partimiz bünyesine yeni yüzler katma çabamıza da devam edeceğiz” dedi.

DP Kartepe'de Cengiz dönemi

“İTTİFAK ÇALIŞMASI YAPMAYACAĞIZ”

Cengiz’in konuşmasının ardından söz alan İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Hiçbir parti ile seçimlerde ittifak çalışması yapmayacağız. 9 belde kazandık. Türkiye genelinde ilçe kongrelerine başladık. Ahmet Cengiz gibi vatanseverlerin göreve gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Kartepe, kış turizminin cenneti olabilecek bir yer. Ahmet Bey’in bu konuda önemli bir kontak olacağına inanıyorum. Her zaman kendisinin yanındayız” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN AHMET CENGİZ KİMDİR?

1970 doğumlu olan başkan Ahmet Cengiz evli ve 2 çocuk babası. 2015 yılında 26’ncı Dönem Milletvekilliğine adaylığı da bulanan Cengiz, DP İl ve İlçe Sekreterliği görevlerinde de bulundu.

DP Kartepe'de Cengiz dönemi

CENGİZ’İN YÖNETİMİ

Asil Yönetim: Zafer Aktürk, Tuncay Arslan, Haluk Ejderoğlu, İsmail Karaca, Halil İbrahim Nazlıgül, Ziyaettin Tığlıoğlu, Emel Cengiz, Mesut Aşan.

YEDEK YÖNETİM: İbrahim Sarı, Ersen Dönmez, Nilay Aktürk, Selahattin Satır, Fadime Aktürk.

İL KONGRE DELEGELERİ:  Ahmet Cengiz, Zafer Aktürk, Ahmet Kerim Kıvanç, Haluk Ejderoğlu, İsmail Karaca, Halil İbrahim Nazlıgül, Ziyaettin Tığlıoğlu, Emel Cengiz, Mesut Aşan, Selahattin Satır, Nilay Aktürk, İbrahim Sarı, Musa Övüç, Tuncay Arslan, Mesut Aşan, Erman Şişman.

22 Eyl 2019 - 14:59 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar