Sigaraya yeni yasak yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısında sigara kullanımı konusunda yeni yasağı gündeme getirdi.

Büyütmek için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısında sigara kullanımıyla alakalı düzenleme yapılması konusunda talimat verdi. Yeni gelecek yasak ile şahsi araçlarda sigara kullanımının yasaklanması ve içenlere ceza verilmesi gündeme geldi

"ÖZEL ARAÇLARDA DA SİGARA TÜMÜYLE YASAKLANMASI"

MKYK toplantısında sigara kullanımındaki yasakları ve sigara kullanımında düzenleme yapılması konusunda talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fahrettin Altun’la bir programa giderken trafikte bir araba gördüm. İçinde çocuklar vardı ve babaları şoför koltuğunda sigara içiyordu. Böyle şey olmaz. Niye bunlara ceza verilmiyor? Özel araçlarda da sigara tümüyle yasaklanmalı” diye konuştu.

20 Eyl 2019 - 10:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar