Karabalık'tan bayram ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kurban Bayramı'nda ilçenin farklı köşelerinde 7'den 77'ye herkesle buluşarak bayramlaştı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kurban Bayramı’ndailçenin farklı köşelerinde 7’den 77’ye herkesle buluşarak bayramlaştı. Birlik,beraberlik ve dayanışma içinde kutlanan Kurban Bayramı'nda ilk gün kurbanibadetini gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayramınikinci günü Kartepe Kent Bayramlaşması'nda halkla bayramlaştı. BaşkanKarabalık, bayramlaşmaya gelemeyen Kartepelilerle de ilçenin farklı köşelerinde7’den 77’ye herkesle kucaklaşıp tek tek bayramlaştı.

Paylaşma duygularının en yoğun olduğu Kurban Bayramı'ndailçe halkı ile bayramlaşmak için Uzuntarla’dan Köseköy’e, Uzunçiftlik’tenArslanbey’e kadar geniş bir bölgede halkla bir araya gelen Başkan Karabalık,bayram ziyaretler kapsamında kahvelerde, dernek binalarında ve camibahçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Yaşlı ve hastaları da ihmal etmeyen Başkan Karabalık,Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. İlçenin farklıköşelerinde çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde tedavilerini devamettiren vatandaşları da ihmal etmeyen Başkan Karabalık, yaşlı ve hastalarınhayır duasını alırken kendilerine moral verip acil şifa dileklerinde bulundu.

Bayram ziyaretleri kapsamında Başkan Karabalık’a, Kartepeliçocukların da ilgisi büyük oldu. Kartepeli minikler, bayram nedeniyle başkanamcalarının elini öpüp, harçlıklarını da aldılar. Başkan Karabalık, bayramnedeniyle ilçenin 12 farklı noktasında çocuklar için tertiplenen bayram özeletkinliklerinde eğlenen miniklerin heyecanına da ortak oldu.

Kartepelilerle tek tek bayramlaşan Başkan Karabalık, ziyaretlerisırasında ilçede yaşayan tüm vatandaşlarla Kartepe’de, Kartepeli olarakbirlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

30 Eki 2012 - 08:50 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar