Karabalık, Trabzonluların bayramlaşmasına katıldı

Kartepe’deki Trabzonlular bayramın ikinci günü dernek binasındaki bayramlaşmada bir araya geldi. Trabzonluların büyük ilgi gösterdiği bayramlaşmaya katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kurulduğu günden beri görev yapan ve heyecanını hiç yitirmeyen dernek başkanı Ahmet Dilek’i tebrik etti.


Kartepe Trabzonlular Derneği’nin Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan dernek binasındaki bayramlaşmasında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Orhan Arıkan, Kartepe Belediyesi Meclis Üyeleri, eski Uzunçiftlik Belediye Başkanı Musa Coşkun, mahalle muhtarları ve Trabzonlulardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Dernek Başkanı Ahmet Dilek, dört yıldır görev yaptıkları Kartepe’de bugüne kadar kendilerine destek olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ettiği konuşmasında, “Yeni yönetimimizle kaldığımız yerden yola devam ediyoruz. Belediye başkanımız, iş adamlarımız ve Trabzonlu hemşehrilerimizin desteği ile amacımız olan lokali en kısa zamanda yapmayı hedefliyoruz” dedi. Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının üst seviyelere çıktığı bu bayram gününde hepinizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, yeni yönetimi tebrik ettiği konuşmasında, “İlk günkü heyecanla görevini yürüten dernek başkanı Ahmet Dilek başta olmak üzere yeni ekibini de tebrik ediyorum. Bizim en önemli zenginliğimiz gençlerimizdir. Geleceğe bırakacağımız en önemli mirasımız da kültürümüzdür. Diğer hemşehri gruplarının da dernekleşerek bu kültürlerin yaşaması ve yaşatılması için katkı sunmalarını istiyorum. Gençlere de bunu idrak ettirmelerini umarım. Bizler Kartepe Belediyesi olarak bu derneklere bu amaçla destek olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle hepinizin bayramını tebrik ederim” dedi. Konuşmalar ardından başkanlar dernek üyeleri ile tek tek bayramlaştı.

29 Eki 2012 - 10:47 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar