Oto hırsızları polise yakalandı

İstanbul’dan çaldıkları otomobile daha önce kaza yaparak hurdaya çıkan bir aracın plakasını taktıkları belirlenen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

Oto hırsızları polise yakalandı
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul’dan çalıkları araca kaza yaparak hurdaya çıkan bir aracın plakasını taktıkları belirlenen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde şüphelendikleri 25 HD 704 plakalı bir aracı sorguladığında plakalarının bir başka araca ait olduğunu belirledi. Bunun üzerine araç içindeki Salih S. ile Yusuf K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorgulanan şahısların ifadelerinde Gökhan P.’ye ait 34 DP 5898 plakalı aracın 1 Nisan 2011 tarihinde İstanbul Kartal’dan çalındığı ve Hatay’da kaza geçirerek hurdaya çıkan aynı marka ve modeldeki araçla plakalının değiştirildiği ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan Salih S. ile Yusuf K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken bir kişinin ise arandığı öğrenildi.

18 Oca 2013 - 18:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar