Öldürülüp poşete konulan bu kadın kim?

İzmit Çayırköy mevkiinde bulunan bir tarlada dövülerek öldürüldükten sonra çöp poşetine konulan bir kadın cesedi bulundu.

Öldürülüp poşete konulan bu kadın kim?
Öldürülüp poşete konulan bu kadın kim?
Haber albümü için resme tıklayın

Talihsiz kadının öldürüldükten sonra ellerinin bileklerinden kesildiği öğrenildi
İzmit Kandıra yolu üzeri Çayırköy mevkiinde dövülerek öldürüldükten sonra poşete konulan bir kadın cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre bölgede dün sabah saatlerinde hurda ve poşet toplayan bir kişi ağaçların arasındaki poşetlerin içinde bir ceset olduğunu görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önemli aldı. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu.

CESET ÜZERİNDE OTOPSİ YAPILIYOR
Yapılan incelemelerde 25’li yaşlarda olduğu tahmin edilen genç kadının üzerinden kimlik çıkmadı. Jandarmanın olay yerindeki incelemelerinde kadının başka bir yerde öldürüldükten sonra ağzını bantlayıp ayaklarını bağladıktan sonra büyük boy çöp poşetine konulup bir aracın bagajında getirildiği, bu şekilde olay yerine bırakıldığı tespit edildi. Yapılan kontrollerin ardından genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

HUNHARCA KATLEDİLMİŞ
Genç kadının yapılan ön otopsisinde ise öldürülesiye darp edildiği, başına ve yüzüne aldığı ağır darbeler sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde de darp ve yara izlerine rastlanan genç kadının öldürüldükten yaklaşık 3 saat sonra her iki elinin de bileklerinden balta gibi sert bir kesici aletle kesilerek alındığı tespit edildi. Genç kadının ellerinin parmak izinden kimlik tespiti yapılamaması ve kendi doku örneklerinin ölen kadının üzerinde kalmaması için kestikleri iddia edildi.

KİMLİĞİ HENÜZ BELLİ DEĞİL
Saçlarında kaynak olduğu belirlenen genç kadının gazino ya da pavyon gibi eğlence mekanında çalışıyor olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, otopsi sonucu kadından alınan kan ve doku örnekleri detaylı inceleme yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öldürülen genç kadının kimliği henüz tespit edilemezken sol kolunun arkasında şeytan figürlü dövme ile sağ kolunun arkasında ise sarmaşık figürlü dövme olduğu belirlendi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI
Yaşanan olayın aydınlatılabilmesi için İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin yanı sıra Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de konuyla alakalı soruşturma başlattı.

#

22 Oca 2015 - 11:04 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar