'Sayın Genel Başkanımızın arkasındayız'

İYİ Parti'de yaşananlar siyasetin gündemini bir anda değiştirirken Meral Akşener'in istifa restinin yaşandığı Afyonkarahisar'daki çalıştayın ardından İYİ parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Genel Başkanımızın arkasındayız. Bundan kimse fırsat çıkartmaya algı oluşturmaya kalkmasın” dedi

 'Sayın Genel Başkanımızın arkasındayız'
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Parti İlçe Başkanı ismail Aynacı, haftasonu Afyonkarahisar'da yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Aynacı “20-22 Temmuz'da Afyon'da gerçekleştirilen istişare toplantısı sonucunda partimizin iç tüzüğünde yer alan genel başkanlık maddesini kullanarak Sayın Genel Başkanımız partimizi olağanüstü kurula götürme kararı almıştır. Bu bir lider çekişmesi değildir. Partimiz içinde çekişme yoktur. Genel Başkanımız olağanüstü kurul'da her ne kadar aday olmayacağını söylese de tüm teşkilatların desteği ile Sayın Genel Başkanımız tekrar aday gösterilip, daha kuvvetli bir genel başkan olarak karşımıza çıkacaktır. Sayın Genel Başkanımızın karşısına bir aday çıkmayacaktır. Bu demokrasiye yakışan bir harekettir. Genel Başkanımızın güven tazelemesi, teşkilatlarımızı daha kuvvetli yapacaktır. Bu süreç bizi tedirgin etmemektedir. Genel Başkanımızın arkasındayız. Bundan kimse fırsat çıkartmaya algı oluşturmaya kalkmasın”dedi.

23 Tem 2018 - 12:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar