İSU Altyapımızı halletti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin toprak altına 777 milyon lira gömen kuruluşu olan İSU Genel Müdürlüğü, çok şükür altyapımızı halletti.

KocaeliBüyükşehir Belediyesi’nin toprak altına 777 milyon lira gömen kuruluşu olan İSUGenel Müdürlüğü, çok şükür altyapımızı halletti. Kentin Doğusu’nda kalan ve bilhassaTavşantepe, Bekirdere ve 28 Haziran Mahalleleri’nin yağmur suyu kanalları ilekanalizasyon kanallarını aynı hat içinde imal eden İSU, sonunda tüm bu üçsemtte dahil kentin hem altyapısını halletti hem de şehrin adeta umumi bir tuvaletgibi kokmasını sağladı.

AllahtanİSU var. Yoksa ne yapardık?

SefaSirmen’in Belediye Başkanlığı dönemlerinde kentin kokması ile ün yaptığı ve bukokulu ün sayesinde kentin adının çıktı dokuza inmez sekize konumunayükseltildiğini o günleri yaşayan herkesi bildiğin varsayarak yeni konumumuzagelmek istiyoruz. Uzun yıllardır kokmayan kentimizdeki bu en büyük eksikliğiyeni yapılandırılan altyapı ile tekrar canlandırmayı ve bizi eski günlerimizedöndüren İSU’nun bu başarılı çalışması sonrası çok büyük bir eksiğimizin dehalledildiğini sanıyoruz.

Kentinmerkezi’de Doğusu’da tuvalet gibi kokuyor.

ÜzerindeİSU logosu ve amblemi olan hemen her demir kapağın deliklerinden kente yayılantuvalet kokusu sayesinde yıllardır kokukus bir kent olan Kocaeli merkezini vedoğusunu adeta eski günlere taşımayı başaran İSU Genel Müdürü İlhan Bayramıkutlamayı ihmal etmememiz gerekiyor. Kentin ana caddelerinde yürüyen hemenherkesin ortak derdi tuvalet kokuları için kente ait 777 milyon lirayı toprağagömmesi ile ünlenen ve bunun getirdiği ünü ve şanı sonuna kadar kullanmaktançekinmeyen Genel Müdür Sayın İlhan Bayram’ın kentin en büyük ihtiyacı olan kötükokuyu geri getirmesi takdire şayan bir çalışma olarak değerlendiriliyor.

Kanalizasyonlarderelere bağlandı

Müteahhitlerleyapılan ortak çalışmalar sonucu yağmur suyu sistemlerine kanalizasyonsistemlerini bağlayarak kimbilir bilmem kaç lira tasarruf etmiş olacağınısandığımız İSU Genel Müdürü Sayın İlhan Bayram’ın başarılı çalışmalarınayenilerini ekleyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Kanalizasyon borularınıyağmur suyu kanallarına bağlayarak bir kısım kanalizasyon atıklarını Yunan’ınEge’ye dökülüşü gibi Körfez’e döken ve tüm dünyaya örnek bir çalışma sergileyengenel müdürü kutlar ve başarılarının devamını dileriz.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar