"Sağlık alanında kocaeli'nin lokomotifiyiz"

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevine başlayan Op. Dr. Şenol Ergüney'i makamında ziyaret etti. Başkan ayaz, " Sağlık alanında Başiskele’nin Kocaeli’nin lokomotifi haline geldi" dedi

"Sağlık alanında kocaeli'nin lokomotifiyiz"
Haber albümü için resme tıklayın

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz göreve geldiği ilk yıllarda Başiskele’ye kazandırılması planlan Başiskele Semt Polikliniği için İl sağlık Müdürlüğü ve o zamanın Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şenol Ergüney ile birlikte görüşmelerde bulunarak Devlet Hastanesi’nin Başiskele halkına hizmet vermesini sağlamıştı.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Başiskele’de ilk sağlık hizmeti olan Başiskele Semt Polikliniğinin ilçeye kazandırılmasında Opr. Dr. Şenol Ergüney ile birlikte çalıştıklarını dile getiren Başkan Ayaz, "O zamanda göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı kendisine Başiskele halkı adına tekrar teşekkür ediyorum ve yeni görevini tebrik ediyorum” dedi.

'YENİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ'
Başiskele hizmet veren Semt Polikliniği için vatandaşların acil sağlık hizmeti ile ilgili taleplerini aktaran Başkan Ayaz, Ergüney’den destek istedi. Sağlık alanında Başiskele’nin Kocaeli’nin lokomotifi haline geldiğini ve bu yolda öncü, örnek yatırımlarla yol almaya devam edildiğini söyleyen Başkan Ayaz, yeni yatırım ve projelerle Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr.Dr. Şenol Ergüney ile ortaklaşa yeni işlere imza atacaklarını belirtti.

#

14 Oca 2015 - 15:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar