Başkan Turan nikah kıydı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kurtyeri Mahalle sakinlerinden Ebru Dündar ve Koray Temizkan çiftinin nikahını, Kandıra Belediyesi Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kıydı. Genç çiftimizin nikah şahitliğini Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç ve Nurbanu İnci yaptı

Başkan Turan nikah kıydı
Haber albümü için resme tıklayın

Ailenin temel taşı,gençlerin birbirini dinlemesi ve sevgi bağını korumasıdır diyen Başkan Adnan Turan;yeni çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunurken, “Tabi ki birlikteliğinizde iyi günleri de kötü günleri de birbirinizle yaşayacaksınız. Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

"BİR ÖMÜR SAADETLER DİLERİM"

Çiftin şahitliklerini yapanKandıra Cumhuriyet BaşsavcısıEmrah Karakoç,nikahsonrası evlilik cüzdanını geline teslim ederek, “Mutluluklarına şahitlik yaptığım bu çifte bir ömür boyu saadetler dilerim” diye konuştu.Başkan Turan daha sonra,DündarveTemizkanaileleri ile hatıra fotoğrafı çekilerek, genç çifte hediye takdim etti

#

23 Tem 2019 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar