Hayvan pazarında güven en üst seviyede

İzmit Belediyesi tarafından Solaklar Yolu üzerinde yaptırılan Modern Hayvan Pazarı haftanın 7 günü faaliyet gösteriyor

Hayvan pazarında güven en üst seviyede
Haber albümü için resme tıklayın

Modern Pazar da Perşembe günleri genel hayvan pazarı kurulduğunu söyleyen yetkililer “ diğer günler de de eskiden mahalle aralarında ilkel şartlarda faaliyet gösteren Adakçılar satış yapıyor. Sadece Kocaelilere değil çevre illere de hizmet veren Modern Hayvan Pazarı’nda güvenlik had safhada. Pazara gelen bütün büyük ve küçükbaş hayvanlar hem belediyemiz hem de İl Tarım Müdürlüğü veteriner hekimleriyle zabıtaca kontrol edildikten sonra satışa izin verilmektedir. Hem hayvancılıkta kayıt dışılığın ve salgın hastalıkların önüne geçmek, hem alıcı hem de satıcı için güvenilir ve sağlıklı bir pazar oluşturmak en büyük amacımızdır” dediler.

#

06 Ara 2018 - 08:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar