3 yıllık çile nihayet sona eriyor

Kandıra’da 3 yıldan beri süren alt yapı çalışmaları vatandaşın kâbusu olmuştu. Nihayet alt yapı çalışmaları tamamlanarak cadde ve sokakların yeniden yapımına başlandı.

3 yıllık çile nihayet sona eriyor
Haber albümü için resme tıklayın

Orhan ve Aydınlık Mahallesi sakinleri 3 yıllık çilenin ardından nihayet yollarına kavuşuyor. 3 yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Kandıra’da başlatılan alt yapı çalışmalarına bir de doğalgaz çalışmaları eklenince çile kaçınılmaz olmuştu. Yıllardan beri mahalle halkının kâbusu olan cadde ve sokaklar nihayet yapılıyor.

BÜYÜK KISMI TAMAMLANDI

Kandıra halkı 3 yıldan beri kışın çamur, yazın toz nedeniyle isyan noktasına gelmişti. 7-8 aydan beri çamur içerisinde yaşam mücadelesi veren mahalle halkı baharın gelmesiyle bir nebze olsa çamurdan kurtulmuştu. Orhan ve Aydınlık Mahallesi’nde son olarak yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından, alt yapı çalışmalarının nihayet büyük bir kısmı tamamlandı.

SICAK ASFALT YAPILACAK

Önceki gün Aydınlık ve Orhan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda çalışmalara başlandı. Kandıra Belediyesi alt yapı çalışmaları tamamlanan caddelere stabilize malzeme dökerken, sokaklara da parke çalışmaları başlattı. Tabakhane, Zafer ve Hunlar Caddesi’nin alt yapısı tamamlandıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanacak.

16 Nis 2013 - 14:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar