Başiskele Din Görevlileri Yeni Yerinde

Kısa bir süre önce kurulan Başiskele Din Görevlileri Derneği Salı günü yapılması düşünülen açılışın ardından Barbaros Mahallesi Fatih Camii altında faaliyetlerini sürdürecek.

İlçemizdeki imam ve müezzinleri bünyesindebarındıran Başiskele Din Görevlileri Derneği yaklaşık 30 Bin TL harcanarakdonatıldı. Dernek Başkanı Kadir Çelikiz ve yönetim kurulu üyelerinin gayretleriyledonatılan dernek binasında önümüzdeki günlerde çeşitli organizasyonlaryapılacak.

Salı günü saat 09.30’da il ve ilçe protokolününkatılımlarıyla açılış gerçekleştirilecek. Çeşitli toplantı, seminer vekonferansın yapılacağı bir şekilde dizayn edilen dernek binasında aynı anda 60kişinin yer alabileceği oturma grubu ve yönetim kurulu odası yer alıyor.

Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı KadirÇelikiz ve yönetim kurulu üyeleri NumanAyaz, Genel Sekreter Hüsamettin Çayırova, Sinan Çakır ve Mehmet Dede ilktoplantılarını dün gerçekleştirdiler.

Kısa sürede derneğe ait bir yer sağlayan dernekyönetimi tüm üyelerin sağlıklı ve rahatbbir ortamda bulunmalarını sağlamak amacıyla tüm ayrıntıları düşünmüş. BaşkanKadir Çelikiz, Salı günü dernek binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. İlkönce üyelerimize ve dernek binamızın oluşumunda bizlere destek verenlereteşekkür ediyorum dedi.

Açılıştöreninin ardından Başiskele Din Görevlileri Derneği üyelerine ve protokoleyönelik hazırlanan promosyon malzemeleri verecek. Ayrıca, Din GörevlileriDerneği üyelerine kimlik kartları verilecek.

14 Oca 2012 - 08:33 Kocaeli/ Çayirova- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar