Hüseyin Erol Kent Konseyi'ne başkan mı oluyor?

Biz “İzmitiz” Grubu kurucusu CHP'li Hüseyin Erol'a önemli görev verildi.

Hüseyin Erol Kent Konseyi'ne başkan mı oluyor?
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in CHP'nin sevilen isimlerinden Hüseyin Erol ile İzmit Kent Konseyi başkanlığı görevi için görüşmeler yaptı.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Görüşmelerin ardından Hüseyin Erol, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in verdiği görevi üstlendi.Hüseyin Erol İzmit Kent Konseyi için yönetimi oluşturmak için çalışmalara başladı.Ancak Hüseyin Erol’un İzmit Kent Konseyi başkanı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

30 Tem 2019 - 20:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdullah - Hemen facebook da grup açıp izmit belediyesine cv bırakıyorum. Bir de sosyal medya hesabımdan kadınlara hakaret edeceğim. Lise mezunuyum da aynı zamanda. Gerekli şartları sağladım sanırım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 20:30

Kocaeli Haber

Oyunlar