Kandıra ve Karamürsel sahilleri Kurtarma Timi'ne emanet

Kandıra ve Karamürsel sahillerinde yaz boyu görev yapacak olan Kurtarma Timi’ne sezonun ilk haftasında iş düşmedi

Yaz aylarında Kocaeli sahillerinde görev yapacak olan Kurtarma Timi göreve başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu da sezonun ilk haftasında Kandıra sahillerinde görev yapan Kurtarma Timi’ni ziyaret ederek moral verdi.

16 EYLÜL’E KADAR GÖREV YAPACAKLAR

Sekapark Uçurtma Tepesi önünde nefes kesen gösteriyle sezonu açan Kurtarma Timi, zoodyat bot ve Jet Skilerle 16 Eylül tarihine kadar Kandıra ve Karamürsel sahillerinde görev yapacak.

112 GÜN BOYUNCA GÖREV YAPACAKLAR

Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Cebeci ile Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı’da 2005 yılından bu yana 1342 kişiyi kurtaran Kurtarma Timi, 2 Haziran ile 16 Eylül arasında toplam 112 gün süreyle görev yapacak. Yaklaşık 200 kişinin görev yapacağı Kurtarma Timi’nde Kocaeli İtfaiyesi personelinin yanı sıra Büyükşehir Ambülâns Birimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT, Mahalli Afet Gönüllüleri, Deniz Yıldızları ve Gönüllü İtfaiyeciler yer alıyor.

KURTARMA TİMİ’NİN KULLANCAĞI ARAÇ GEREÇLER

6 adet Zoodyak boot

4 adet Jet Ski

3 adet 4x4 araç

7 adet ambülâns

1 adet dalgıç aracı

2 adet otobüs

Su geçirmez el telsizi

Palet, Şnorkel, maske, Dürbün

05 Haz 2012 - 09:12 Kocaeli/ Karamürsel- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar