En hızlı şirketler KOTO’da ödül aldı

KOTO mayıs ayı olağan meclis toplantısında TOBB ve TEPAV işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Kocaelili 5 firmaya ödülleri verildi

En hızlı şirketler KOTO’da ödül aldı
En hızlı şirketler KOTO’da ödül aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı KOTO Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda KOTO Başkanı Necmi Bulut’un yanı sıra meclis başkanı Akın Doğan, İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler ve oda üyeleri katılım gösterdi.

TÜRKİYE’NİN EN HIZLILARI

Meclis toplantısı öncesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı(TEPAV) işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Kocaelili 5 firma CDS Robotik Otomasyon Yazılım Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd, Şti, VTEK Bilişim ve İletişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, ROK Teknik Metal Makina ve Kalıp Sanayi Ticaret Ltd. Şti, SAMM Teknoloji İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş, BEŞÜZZİ Gıda Turizm Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti’ye ödülleri verildi. Ödül töreni sonrasında meclis toplantısı başladı. Toplantıya KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan başkanlık etti.

KENDİ EMEKLERİYLE DERECEYE GİRENLER

Ödül töreninde konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Mevcut ticaret dünyasında bir daralma ve sıkılma var. Ama güzel şeyler de oluyor. Kendi emekleriyle dereceye giren firmalarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin tanınması ve ticari alanda var olduğunu gösterdikleri için bu şirketlerimizin her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum” sözlerini kullandı.

GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR

Ardından konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Ödül alan firmalarımız sadece üretime katkı bulunmadılar. 98 ülkeye ihracat yapıp gurur kaynağımız oldular. Ekonomi de bir daralma var. Bunu hissediyoruz. Kocaeli bugün Türkiye’de süper ligdedir. Sadece benim bölgem Gebze’de 9 milyar dolara yakın ihracat yapıyor. Bu gücü unutmamalıyız. Bu nimetlerden faydalanmalıyız. Allah tüm ülkeye Kocaeli gibi ihracat sağlasın” ifadelerini kullandı

BAYRAMLAŞMA İLK GÜN

Meclis toplantısında konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Ramazan Bayramı’na kavuşmamıza az bir zaman kaldı. Hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda bayramın ilk günü saat 12.00’de odamızda bayramlaşma törenimiz olacaktır. Değerli üyelerimiz, bu zor şartlarda ayakta kalmaya çalışan esnaflarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Seyyar arkadaşlarımız ile ilgili, gerekli kurumlardan onlara yer gösterilmesini ve bunun yanında vergi vererek ilimize katkı sağlayan esnafımızın da rahata kavuşmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

5 FİRMA YER ALIYOR

“Mayıs ayının son haftası sigortacılık haftasıdır” diyen Bulut, “Tüm arkadaşlarımızın haftalarını kutluyoruz. Hafta başı itibariyle bilbordlarda çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarda bize yardım eden, Kartepe, Başiskele, Kandıra, Karamürsel ve İzmit Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ekonomimizde sıkıntılar var ancak güzel şeyler de oluyor. Biraz önce tekrar ettiğimiz ilk yüzde 5 firmamız yer alıyor. Bu firmalarımıza tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

GELİR 524 BİN 411 TL

Bulut’un ardından Nisan ayı mizanını açıklayan Hesapları İnceleme Komisyon Üyesi İbrahim İbrahimoğlu, “Nisan ayında 524 bin 411 TL gelirimiz, 802 bin 713 TL giderimizin olduğu görülmektedir. Nisan ayı sonunda toplam 2 milyon 747 bin 230 TL gelir bütçemizin yüzde 19,91’ini toplam 3 milyon 109 bin 494 TL, gider bütçemizin yüzde 22, 53’ünü oluşturmaktadır” dedi.

CDS Robotik Otomasyon Yazılım Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. adına Cihan Şahin’e ödülünü KOTO Başkanı Necmi Bulut takdim etti.

VTEK Bilişim ve İletişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. adına Bülent Akova ve Doğan Kuşçu’ya ödüllerini GTO Başkanı Nail Çiler takdim etti.

ROK Teknik Metal Makina ve Kalıp Sanayi Ticaret Ltd. Şti. adına Ahmet Oklu ve Ergün Oklu ödülünü, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan’ın elinden aldı.

SAMM Teknoloji İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Murat Atilla’ya ödülünü Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya verdi.

BEŞÜZZİ Gıda Turizm Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. adına ödülünü Çetin Vuraloğlu ödülünü Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ın elinden aldı.

#

29 May 2019 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar