Tartıştığı şahsı bacağından vurdu

Daha önce pek çok silahlı saldırı olayına karışan, en son geçtiğimiz günlerde bir kuaför dükkanına pompalı tüfekle saldıran Orhan Seyis isimli şahsı sabah saatlerinde yine bir kişiyi vurdu.

Tartıştığı şahsı bacağından vurdu
Tartıştığı şahsı bacağından vurdu
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit’te pek çok silahlı saldırı olayına karşan, geçen ay Kadıköy Mahallesi’nde bulunan bir berber dükkanına pompalı tüfekle saldıran Orhan Seyis isimli şahıs sabah saatlerinde tartıştığı Ferhat Koç isimli bir kişiyi ayağından vurdu. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Orhan Seyis ile Ferhat Koç arasında Yenişehir Mahallesi’nde tartışma çıktı.

SAĞLIK DURUMU HENÜZ BELLİ DEĞİL

Kavgaya dönen tartışmada Orhan Seyis, yanında bulunan silahla Ferhat Koç’a kurşun yağdırmaya başladı. Ferhat Koç, bacağına aldığı dört kurşunla yaralanırken Orhan Seyis hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekiler hemen Ferhat Koç’u bir taksiyeye bindirerek Konak Hastanesi’ne götürdü. Burada ameliyata alınan Ferhat Koç’un sağlık dorumu hakkında henüz bir bilgi edinilemedi. Olayın ardından kaçan Orhan Seyis’in yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma balattı.

#

02 Eyl 2014 - 11:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar