Kızılay Karamürsel’de yeni başkan Alemdar

Türk Kızılayı Karamürsel Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan genel kurulda mevcut başkan İsmail Peker, görevini Yusuf Ziya Alemdar’a bıraktı.

Kızılay Karamürsel’de yeni başkan Alemdar
Haber albümü için resme tıklayın

Kızılay Karamürsel Şubesinde gerçekleştirilen genel kurula Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kızılay üyeleri katıldı. Genel Kurul öncesinde konuşma yapan Kızılay Şube Başkanı İsmail Peker, 2011-2012 faaliyet raporlarını okudu. Başkan Peker Kızılay Karamürsel Şubesi olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Karamürsel Belediyesi’nin katkılarıyla çalışmalarımızı hızlandırdık. Belediyemizin katkıları ile sahilde bulunan dairemizin tadilatını tamamladık, yine belediyemizin destekleri ile aşevinde her gün sıcak yemek dağıtımı yapılmaktadır” dedi.

HERGÜN SICAK YEMEK

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım hayır için toplanan Kızılay üyelerini tebrik ederek, şunları söyledi: “Türkiye’de sadece 13 yerde Kızılay’ın aşevi faaliyet gösteriyor. Bu aşevlerinden biri Karamürsel ilçesinde, haftanın 7 günü iki öğün sıcak yemek veriyor. Türkiye’de 900’den fazla ilçe var, bizim Karamürsel’de yaptığımız küçük bir faaliyet değil. Kızılay Karamürsel şubesi aktif çalışmalarını sürdürerek bir daire ve bir dükkân satın aldı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ VAR

Ben hem kişisel hem de belediye başkanı olarak daha neler yapabileceğimizi düşünüyorum. Kızılay’ın dürüstlüğüne inanan bir insanım. Elimden geldiğince Kızılay’ın yanında olacağım.

Çevremizde gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlar var. Bizim bu sıkıntıları yaşayıp, yardım istemeye çekinen insanları bulmamız gerekiyor. Karamürsel’de kimsenin aç yatmasını istemiyorum. İnşallah Kızılay’a bir araba alacağız ve bu arabayla gece geç saatlerde, reklam yapmadan muhtaç ailelere yardımlarımızı yapacağız.”

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yapılan Seçimde Kızılay Karamürsel Şube Başkanlığı’na seçilen Yusuf Ziya Alemdar, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Yapılan kapalı oylamada genel kurula katılan 38 delege üyesinin tamamının oyunu alan Yönetim Kurulu Üyeleri şu şekilde; Yusuf Ziya Alemdar, Sıdıka Aksoy, Hatice Tiryaki, Selim Çetinkaya, İlhan Kaya, Hasan Dalkıran, Cemil Kılıç, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kasap, Muammer Aksoy, Yedek yönetim kurulu üyeleri İlhami Yıldız, Hasan Yıldız, Sabit Mehmet Limon, İsmet Kıvanç, İsmail Peker, Genel Merkez Delegeleri Cemil Kılıç, Hasan Dalkıran.

19 Şub 2013 - 10:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

tulayvonal - Ben bilmiyordum cok mutlu oldum acaba maddi manevi dışardan yardım kabul ediyor musunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:47

Kocaeli Haber

Oyunlar