Şirin kardeşler sünnet oldu

Kartepe Rabak İlkokulu Ana sınıf öğrencisi ikiz Arif ile Akif Şirin kardeşler erkekliğe ilk adımını attı.

Şirin Ailesi’ni bu mutlu günlerinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı.

İzmit’te Akademik Peyzaj Firması’nın sahibi olan Fatih Gültekin’in de yeğenleri olan Şirin Kardeşlerin sünnet cemiyeti hafta sonu Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti.
Kartepe Petrol Mahallesi sakinlerinden Akademik Peyzaj Firması’nda personel sorumlusu olarak çalışan Ziya Şirin ile ev hanımı Zehra Şirin çiftinin 3 çocuğundan ikiz erkek evlatları Akif ile Arif sünnet oldu.
Kartepeli Ali Gültekin’in de torunları olan Arif ve Akif’in sünnet cemiyetine katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da Şirin Ailesi’nin mutluluğuna ortak oldu. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şirin kardeşlere geçmiş olsun dileklerinde bulunup takısını taktı.

10 Eki 2012 - 08:56 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar