Namazgâh Barajı’nı Hitit İnşaat yapacak

Müteahhit firmanın iflas etmesi nedeniyle yapımı duran Namazgâh Barajı için ihale gerçekleştirildi. Namazgâh Barajı 2013 sonuna kadar bitecek.

Namazgâh Barajı’nı Hitit İnşaat yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

26 FİRMA DAVET EDİLDİ

İMA Mühendislik’in yüzde 33’lük kısmını bitirdiği ve iflasını verdiği için 2 aydır duran Kandıra Namazgâh Barajı inşaatı için yeniden ihale yapıldı. İSU Genel Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye, daha önceki ihaleye katılan firmalar ile birlikte 26 firma davet edildi. Dosya alan 10 firmadan 8’inin katıldığı ihalede 22 milyon 55 bin 884 lira 57 kuruş ile en uygun teklifi veren Hitit Sanayi, İnşaat ve Tic. Ltd. Şti ihaleyi kazandı.

2013 YILI SONUNA BİTECEK

Sözleşmeyi imzalayan ve yer teslimi yapılan Hitit Sanayi, İnşaat ve Tic. Ltd. Şti, Namazgâh Barajı’nın ikmal inşaat çalışmalarına başlayacak. 2013 yılı sonunda tamamlanacak olan çalışmalar ile Kandıra bölgesinin kesintisiz ve arıtılmış içmesuyu ihtiyacı karşılanacak.

BAŞARILI PROJEYE İMZA ATMIŞ

Süre uzatımının verilmediği ihalede barajın yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Hitit İnşaat, DSİ’nin Alsancak Barajı, Dağbaşı HES İnşaatı, Orhaneli Termik Santrali, Güzeloluk HES Projesi, Sıddıklı barajı ve tesisleri gibi birçok önemli projelere imza attı.

20 Mar 2013 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Ali Kulaksız - Yazık olmuş.... Araştırılmadan verilmiş bir ihale anlaşılan. Daha önce bitirdiğini iddia ettiği işler kontrol edilmeli idi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:02

Kocaeli Haber

Oyunlar