Buzuki Orhan Gölcük'teydi

Vehbi Koç Vakfı Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde Buzuki Orhan Osman Konseri izleyicileri adeta büyüledi.

VKV Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde dünakşam gerçekleşen konser etkinliklerinde Buzuki Orhan Osman vardı.

Buzukiçalmaya, daha doğrusu müziğe duyduğu derin aşkla Türk-Yunan karasularını venağmelerini birleştiren, Batı Trakya'lı buzuki ustası Orhan Osman birbirindengüzel parçalarını Gölcük halkı için seslendirdi. "Devr-i Alem", "Gökkuşağı"ve "Maziden" isimli albümlerindeki parçalara yer veren Buzuki OrhanOsman, tüm enstrümanları ile de geceye renk kattı.

Konsersırasında yaptığı espriler, konuşmalar ve çaldığı enstrümanlarının nağmelerinieğlenceye dönüştüren Orhan Osman, dinleyicilerden tam not aldı. Balkan ezgileriile anonim türkülerini de izleyenlerine sundu. Konser sonrası dinleyicileri iletek tek hatıra fotoğrafı da çekilen sanatçı, mutlu bir şekilde KültürMerkezi'nden ayrıldı.

24 Eyl 2012 - 09:35 Kocaeli/ Gölcük- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar