Jandarma’dan kaçarken kaza yaptı

Kandıra’da bir petrolden yakıt alıp parasını vermeden kaçan hırsızlık zanlılarının peşine jandarma düştü. Kovalamaca sırasında İzmit-Kandıra yolu güzergahında kaza yapan zanlıların ikisi kaçmayı başarırken bir kişi jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı

Jandarma’dan kaçarken kaza yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit-Kandıra yolu üzerinde Cicili mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden hırsızlık zanlıları tarlaya uçtu. Hafif şekilde yaralanan zanlılardan ikisi kaçmayı başarırken bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre İzmit’te bir marketi soyan kiralık araçla Kandıra’ya gelirken yakıtları biten hırsız zanlıları Mantarcılar mevkiinde AkmePetrol’den100 liralık mazot aldı. Parasını ödemeden kaçmak isteyen zanlıların peşine Kandıra İlçe Jandarma ekipleri düştü. Kovalamaca sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybeden zanlılar tarlaya uçtu. Araç içerisindeki 3 kişiden ikisi kaçarken, Burcu S. Jandarma tarafından gözaltına alındı. Hafif yaralı olan Burcu S. İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi. Kaza sonrasında kaçmayı başaran iki kişinin kimlik bilgileri ve kamera görüntülerinin tespit edilmesiyle birlikte zanlılara ulaşmak için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Kiralık araç hurdaya dönerken çaldıkları sigaralarda kaza sonrası çevreye yayıldı. İzmit ve Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı kaza sonrasında kaçmayı başaran bu iki kişiye ulaşmak için çalışmalar başlattı.

08 Şub 2013 - 15:47 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar