Turgut hizmet binasında sona gelindi

İzmit Belediyesi, mahallelerle hizmet binası kazandırmaya devam ediyor. Geçen 5 yıl içinde 15 ayrı yerde mahalle konağını hizmete sokan İzmit Belediyesi, Turgut Mahallesi’ne de benzer bir yapı yapıyor

Turgut hizmet binasında sona gelindi
Haber albümü için resme tıklayın

Atlas Sokak ile Rıhtım Sokak arasındaki 1780 metrekarelik bir alandaki yapının mimarisi Turgut Mahallesi’ne ayrı bir değer katıyor. 85 metrekarelik kapalı alanı olan tek katlı yapı içinde 2 bağımsız bölüm, wc ve mutfak bulunuyor. Yaklaşık 265 bin liraya mal olan hizmet binasının çevresinin de park olarak kullanılacağı öğrenildi. Yapının çevresi betonarme ve taş istinat duvarları ile çevrilirken, oturma bankları, yeşil alan düzenlemeleri ve dekoratif aydınlatmanın da yakında tamamlanacağını bildirildi.

#

22 Eyl 2014 - 11:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Avni Akcan - Görüntü güzelde bu bine ve çevresinden özürlüler istifade etmyecek mi.Merdivenlerde rampa olmadığı gibi korkuluk bile bulunmamaktadır....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 11:44

Kocaeli Haber

Oyunlar