102 kadın ilk defa sinemaya gitti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın desteğiyle kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel yaşantılarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen belediye son olarak hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş 150 kadını sinema ile tanıştırdı

102 kadın ilk defa sinemaya gitti
Haber albümü için resme tıklayın

İzmitli kadınların sosyal yaşantılarını renklendiren etkinlikler yapmaya devam eden İzmit Belediyesi, daha önce hiç sinemaya gitmemiş 102 kadına sinema keyfi yaşattı. Kadınlar ‘Evim Sensin’ filmini İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan beraberinde izledi. İzmit Belediyesi Kadın Meclisi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen programa katılan ve daha önce sinemaya gitmeyen kadınlar, sinemada izledikleri filmde duygusal anlar yaşadı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Hükümetimizin kadına verdiği değeri yerelde de bizler vermeye çalışıyoruz. Kadın Meclisimiz ile onları yönetime dahil ederken diğer faaliyetlerimiz ile onların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada çok anlamlı ve duygulu anlar yaşadık. Bu etkinliklerimiz artarak devam edecek. Kadınlarımızı sinema ve sinema sanatçılarıyla buluşturmak için etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

İLK DEFA SİNEMAYA GELDİM

Yapılan organizasyon sayesinde hayatında ilk defa sinemaya geldiğini anlatan Saadet Akipek, “Oğlum 15 gün önce askere gitmeden ‘Evim sensin’ filmini izlemişti. Bana da anlatmıştı. Çok merak etmiştim. İzmit Belediyesi’nin bu etkinliği sayesinde ilk kez sinemaya gittim ve filmi izledim. Film çok güzeldi ve duygusaldı. Gözyaşlarımı tutamadım. Çok duygulandım. Bize böylesine güzel bir gün yaşatan Doğan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

07 Ara 2012 - 19:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar