Hürriyet'ten bayram öncesi esnafa müjde!

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği ortaklığıyla bayram öncesinde İzmit esnafı dükkan önlerine ürünlerini çıkarabilecek. Böylelikle İzmit kent merkezi açık hava panayırına dönüşecek.

Hürriyet'ten bayram öncesi esnafa müjde!
Hürriyet'ten bayram öncesi esnafa müjde!
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği ortaklılığıyla alınan kararla İzmit esnafına Kurban Bayramı öncesi müjde verdi. Alınan ortak karar gereği İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit esnafının Kurban Bayramı öncesinde kendi dükkânlarının önüne ürünlerini çıkarabilmesine izin verdi. Böylelikle İzmit Fethiye Caddesi ve İstiklal Caddesi gibi büyük caddeler dahil İzmit’te ki esnaflar bayrama kadar kendi dükkanlarının önüne ürünlerini çıkarabilecek.

İZMİT AÇIK HAVA PANAYARINA DÖNECEK

Alınan bu karara oldukça sevinen İzmit esnafı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini sunarken İzmit’in canlanması ve açık hava panayırına dönüşmesinden dolayı vatandaşlarla da rahatlıkla bayram alışverişlerini yapabilecekler.

SEYYARA İZİN YOK

Kenti canlandıracak bu uygulamadan sadece kent esnafları faydalanabilecek. Seyyar satıcılara kesinlikle izin verilmeyecek olup zabıta ekipleri 7/24 İzmit sokak ve caddelerinde denetimlerini gerçekleştirecek.

05 Ağu 2019 - 08:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar