Emniyetten gelen rapor korkuttu

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 16 Eylül 2013-23 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan raporunun çıkış noktasını, 'uyuşturucu maddelerin okul çevrelerine kadar inmesi ve kullanım yaşının küçük yaş gruplarına kadar düşmesi ' oluşturdu

Emniyetten gelen rapor korkuttu
Emniyetten gelen rapor korkuttu
Haber albümü için resme tıklayın

Bir anlamda Türkiye'nin uyuşturucu haritasını ortaya koyan raporda ilgili diğer bakanlıkların ve devlet kurumlarının alması gereken tedbirler de sıralandı.Raporda 'Gizli soruşturmacı' adıyla yer alan ve uyuşturucu tacirlerinin arasına giren polisler, önünde kuyruk oluşan uyuşturucu tezgâhlarına dair tespitlerini şöyle anlattı: “Fatih bölgesinde 3-4 gramlık net bonzai paketleri 150 ile 200 TL arasında satılmaktadır. Son birkaç sene içinde sokaklar inanılmaz sayıda torbacı ile doldu. Artık gidip torbacı aramanıza gerek kalmamaktadır. Bir eroin tezgahı günlük olarak ortalama 5 bin ile 6 bin TL arasında ciro yapmaktadırlar. Bazı uyuşturucu tezgahlarında inanılmaz bir satış trafiği olmaktadır. Biz bile bu tezgahlardan mal almak için defaten sıraya girdik. Adamlar resmen 'acele etmeyin herkese yetecek kadar mal var' diye konuşuyorlardı.”

#

13 Eyl 2014 - 11:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar