Ak Parti heyetini, Soylu bir hayli terletti

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, 6 il başkan adayı ile birlikte Ankara'ya gitti ve geldi. Her zaman olduğu gibi başkan Civelek yine sosyal medyayı çok iyi kullanarak gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Ancak Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, adayları bir hayli terletmiş olmalı ki ilimize dönen heyet bir hayli yorgundu

Ak Parti heyetini, Soylu bir hayli terletti
Ak Parti heyetini, Soylu bir hayli terletti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Parti’de il başkanlığı için aday olan Adem Koç, Şemsettin Ceyhan, Halit Çokan, Abdullah Eryarsoy, Zihni Yılmaz ve İsmail Araç Ak Parti'nin genel merkezine giderek bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiler. Bu görüşmeler sırasında bilindiği üzere başkan Civelek ve Ak Parti İl Yönetiminden Mehmet İpşiroğlu'da bu heyete eşlik etti.

SON SÖZ BAŞBAKAN'IN
Heyetin ilk görüşmesi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile oldu. Adaylar ile görüşmeler oldukça uzun sürdü. Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken, İl Koordinatörü Temel Coşkun'da görüşmelere dahil oldular. 7 Şubat'ta gerçekleşecek Ak Parti İl Kongresi'nde hangi isimle girileceğine dair son kararı Başbakan Ahmet Davutoğlu verecek.

HEYET ANKARA ÇIKARMASININ ARDINDAN YORGUN DÜŞTÜ
İlimizden Ankara'ya giden heyet sadece aday tanıtımı yaparak ilimize dönmedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Yüze Divan Oylaması sırasında da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Ak Parti Kocaeli Milletvekillerini de yalnız bırakmadılar. Gece geç saatlerde Ankara'dan çıkan heyet sabaha karşı ilimizde oldu. Heyetin bir hayli yorgun olduğu da fotoğraf karelerine yansıyan bir başka ayrıntıydı.

NEDEN HEP KOL KOLALAR?
Başkan Civelek'in sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı fotoğraf karelerinde Süleyman Soylu'yla hep kol kola olması da dikkatlerden kaçmadı. Bu samimiyet akıllara iki ihtimali de getirdi. Ya Meclis'te başkan Civelek'i görmek istediklerine ya da adaylardan ziyade yine Kocaeli teşkilatların Civelek'e emanet edilmek istendiğini ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in dediği gibi 2. Mahmut dönemi beklentisi bunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

#

21 Oca 2015 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar