Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'nın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Toplumsal birlikteliği sağlayan, manevi değerlerin güçlendiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Çağımızın sorunu olan ; bireyselleşme , kendine ve topluma yabancılaşma gibi manevi hastalıkların arttığı günümüzde , ahlaki -manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi açısından büyük önem taşıyan bu müstesna günleri bir fırsat bilmeli, Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız. Tarihimizin derinliklerinden gelen ve yardımlaşma geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı , aile büyüklerinin ziyaret edilip gönüllerinin alındığı, yetimlerin ve çocukların mutlu edildiği, küslerin barıştırıldığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı böylesine önemli günlerin insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, Gölcüklü hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

28 Eki 2012 - 09:44 Kocaeli/ Gölcük- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar