Hat 200 otobüs güzergahında değişiklik

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli-İstanbul arasında sefer yapan 200 numaralı otobüs hattının güzergahında değişiklik yaptı

Hat 200 otobüs güzergahında değişiklik
Hat 200 otobüs güzergahında değişiklik
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe-Derbent ve İstanbul Maltepe arasında sefer yapan 200 numaralı hattının güzergahında değişiklik yapıldı. Derbent’ten 05.30’da kalkış yapan 200 numaralı otobüsün güzergâhı Maşukiye’ye kadar uzatıldı. 200 numaralı otobüs İstanbul’dan da artık Kartal Metro İETT peronlarından kalkacak. Derbent’ten sabah kalkan otobüs Maşukiye’ye gidecek. Otobüs buradan İstanbul yönüne geri dönüş yaparak, yoluna devam edecek.

KARTAL METRO PERONLARDAN HAREKET
Cevizli Köprülü Kavşağı ile Maltepe Park AVM arasında kalan bölgede oluşan yoğun trafiğin otobüs seferlerinde oluşturduğu aksaklığın önlenmesi amacıyla,İzmit-Kartal seferlerini yapan 200 numaralı hat 15 Ocak 2015 Perşembe gününden itibaren Maltepe Park AVM yanında bulunan peronlar yerine Kartal Metro İETT peronlarından kalkacak. Hat 200 Kartal Metro’da 4 numaralı perondan hareket edecek.

CEVİZLİ KÖPRÜSÜNDEN DÖNÜŞ
Adliye ve Kartal Devlet Hastanesi’ne giden yolcuların mağdur olmaması için, İzmit’ten gelen hat 200 otobüsleri Kartal Metro durağında durduktan sonra Cevizli Köprüsü’nden dönüş yaparak, otobüslerin son durağı ve ilk hareket noktası olan Kartal Metro İETT peronlarına girecek.

İZMİT-KARTAL 21.30, KARTAL- İZMİT 00.30 İPTAL
15 Ocak 2015 Perşembe gününden itibaren İzmit Otogar -Kartal Metro yönünde 21.30 seferi iptal edilecek. İzmit’ten Kartal yönüne son sefer saat 22.00 olarak devam edecek. Kartal Metro-İzmit Otogar yönünde son sefer olan 00.30 seferi iptal edilecek. Kartal’dan İzmit yönüne son sefer ise 24.00 olarak devam edecek.

KENT KART ZORUNLU
Otobüsler karşılıklı olarak Derbent’ten 05.30’da Kartal’dan ise 06.30’da hareket ediyor. 200 numaralı otobüsle İzmit-Kartal arasında günde 70 sefer düzenleniyor. Otobüs, İzmit Otogar’dan akşam son olarak 22.00’de, Kartal’dan da 24.00’de hareket ediyor. Bu hattı kullanacak vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırlarında geçerli Elektronik Ücret Toplama Sistemi olan Kentkart’a sahip olmaları gerekiyor.

#

14 Oca 2015 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar