AK Parti Gölcük, Ertuğrul ve Büyükbaş'ı ziyaret etti

AK Parti Gölcük İlçe yönetim kurulu heyeti bu yıl Haca giden İlçe Yöneticilerinden Ertuğrul Eren ve Müfit Büyükbaş'ı evinde ziyaret ettiler.

Bu yıl diğer Hacı adayları ile birlikte Haca gitmenin sevincini ve manevi duygusunu yaşadıklarını belirten Ertuğrul Eren ve Müfit Büyükbaş Allah sizlere de nasip etsin temennisinde bulundular. Eren ve Büyükbaş, İlçe yöneticisi arkadaşlarına Zemzem ve Hurma ikram ettiler.

Yapılan ziyaretten çok mutlu olan Müfit Büyükbaş ve Ertuğrul Eren, AK Parti Gölcük İlçe yöneticileri Serkan Ateş, Fuat Elmas, Recep Başkut, Sinan İşeri’ye teşekkür etti.

06 Kas 2012 - 08:38 Kocaeli/ Gölcük- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar