CHP Kartepe’ye kayyum geliyor

Önceki hafta CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve 11 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi üzerine ilçe yönetimi düşmüştü. İl Örgütü ise, ilçeyi seçime götürecek olan kayyum için çalışmalarına başladı

CHP Kartepe’ye kayyum geliyor
CHP Kartepe’ye kayyum geliyor
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart yerel seçimlerinin ardından istediği başarıyı yakalayamayan CHP Kartepe İlçe Örgütü'nde önceki hafta İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve ilçe yönetim kurulundan 11 kişinin istifa etmesi partide şok etkisi yaratmıştı. Bu istifaların ardından ilçe yönetimi düştü. Ardından İl Örgütü, Kartepe İlçe Örgütü'nü seçime götürecek olan kayyum için çalışmalarına başladı.

AKAR VE İL BAŞKAN YARDIMCILARI

5 kişiden oluşacak olan kayyumda yer alacak isimleri belirlemek üzere CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkan Yardımcıları Nilay Merttürk, Selim Yıldız, Hasan Akar, Naim Keskin ve Bülent Sarı görevlendirildi.

22 TEMMUZ'A KADAR BELİRLENECEK

Kayyum için çalışmalarına başlayan PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkan Yardımcıları Nilay Merttürk, Selim Yıldız, Hasan Akar, Naim Keskin ve Bülent Sarı örgütte ağırlığı bulunan isimlerle görüşmelere başladı. 5 kişilik kayyumun 22 Temmuz Pazartesi gününe kadar belirlenip ardından atamasının yapılması bekleniyor. Atamanın ardından ise, Kartepe İlçe Örgütü 30 gün içerisinde seçime gidecek.

#

18 Tem 2019 - 14:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar