Ak Parti İzmit İlçe'de 4 mahalle başkanı değişti

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığında yeni yılın ilk toplantısı 30 yönetim kurulu üyesinin katılımıyla tamamlandı. Dört mahalle başkanı değişimi yapıldı. İş ve hastalık gibi nedenlerden dolayı görevi bırakan mahalle başkanlarının yerine yeni atamalar da hemen yapıldı

Ak Parti İzmit İlçe'de 4 mahalle başkanı değişti
Ak Parti İzmit İlçe'de 4 mahalle başkanı değişti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe olağan yönetim kurulu toplantısı salı akşamı parti binasında yapıldı. Yeni yılın ilk toplantısında 4 mahalle başkanın da değişimi gerçekleşti. Mazeretlerinden dolayı görevi bırakan mahalle başkanları yerine yeni atamalar yapıldı. Yeni Mahalle Başkanlarına yetki belgelerinin verildiği programda eski mahalle başkanları da hazır bulundu. Alikahya Fatih Mahallesi Erkan Ataş'ın yerine Arif Güngör, Şirintepe Mahallesi Metin Alemdar'ın yerine Şaban Akbudak, Kuruçeşme Doğan Mahallesi Ömer Gün'ün yerine Musa Yazıcı ve Yahya Kaptan Mahallesi Şükür Yazıcı'nın yerine Erdem Andaç getirildi.

"16 OCAK’TA İLK ATEŞİ YAKACAĞIZ"
Toplantıda konuşma yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, görevi devreden mahalle başkanlarına geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, bu görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve yeni göreve gelen mahalle başkanlarının da güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. 2015 seçimlerine güçlü ve enerjisi yüksek kadrolarla gireceklerinin de vurgusunu yapan Başkan Korkmaz, “Önümüzde ilk olarak kadın kollarımızın kongresi var. 16 Ocak’ta Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki bu kongremizde ilk ateşi yakacağız. Kongremizde partimizin belirlediği aday Aysel Demirtaş hanımefendiye başarı diliyorum. Yeniden aday olması bizi çok memnun etti” şeklinde konuştu.

#

08 Oca 2015 - 10:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar