Trafik polisi kaza kurbanı oldu

Önceki gece Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana gelmiş maddi hasarlı bir başka trafik kazasını inceleyerek işlem yapan Polis Memuru Ali Alemdar'a hızla gelen taklalar atarak çarpan üçüncü bir otomobil ağır yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine çağrılanbir ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve bir çocuk babasıAli Alemdar Kurtarılamadı.

Takla Attı, Polise Çarptı

Ömer Türkçakal Bulvarıüzerinde dün gece 01.30 sularında Gölcük istikametinde meydana gelmiş maddihasarlı bir trafik kazası sonucu kazaya karışanlar 155’i arayarak ekip istedi.Gelen trafik ekibinin içinde 25 yaşındaki evli ve bir çocuk babası AliAlemdar’da bulunuyordu. Maddi hasarlı trafik kazası için işlem yapmaya başlayanAli Alemdar Balıkesir Erdek'te görevli olan M.K. isimli astsubayın idaresindeki10 F 1139 plakalı otomobil aşırı hız sebebiyle önce bariyerlere ve hemenarkasından da talar atarak Polis Memuru Ali Alemdar’a çarptı.

Astsubay alkollü çıktı.

Takla atan aracın çarpmasısonucu ağır yaralanan polis memuru Ali Alemdar olay yerine bu kez ambulansistendi. Kalbi olay yerinde duran Alemdar’a müdahale de bulunulmaya başlandı.Durumun çok ciddi olması üzerine Kocaeli Devlet Hastanesi aciline götürülen 25yaşındaki trafik polisi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılankontrollerde 10 F 1139 plakalı otomobilin sürücüsü olan astsubay M.K.’nın aşırıalkollü olduğu da ortaya çıktı. Olayı duyar duymaz mesai arkadaşları olayyerine ve hastaneye akın ettiler ama tüm polis memurları acı haber karşısındaadeta yıkıldılar.

Emniyet Müdürlüğü’nde ki törende acılıbabayı Müdür Çelik teselli etti.

Elim bir trafik kazasısonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki polis memuru için Kocaeli İl EmniyetMüdürlüğü’nde dün bir tören gerçekleştirildi. Törene Vali Ercan Topaca’nınyanısıra Alemdar ailesi fertleri ve Ali Alemdar’ın babası da katıldı. Görevineyeni başlayan Emn. Müdürü Hulusi Çelik acılı baba Salih Alemdar’ı teselli etti.Düzenlenen törene Vali Ercan Topaca, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İl AlayJandarma Komutanı Birol Şimşek, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun yanı sıra çoksayıda polis ve asker katıldı. Polis memuru Ali Alemdar'ın eşi Gülay Alemdar, 1yaşındaki kızı Şenay Alemdar, babası Salih Alemdar, kayınpederi Ramazan İnan,ağabeyi Osman Alemdar ve çok sayıda yakını katıldı. Ayakta duramayan baba SalihAlemdar'ı ise İl Emniyet müdürü Çelik teselli etti. Hayatını kaybeden polismemurunun eşi ve çocuğu ise yine akrabaları tarafından teselli edildi.

Bizim personelimiz canı pahasına görev yapar.

Törende ilk olarak konuşanİl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik yaptığı duygu dolu konuşmada şunları kaydetti,"Polislerimize hep halka hizmet için canı pahasına çalışanlar deriz. KardeşimizAli Alemdar işte bu sözün örneği oldu. Çok değerli bir çalışanımızı kaybettik.Ailesinin üzüntüsünü görünce bizim üzüntümüzün bir şey ifade etmediğini gördük.Bu olay herkese ders olsun ki bir daha kimse alkollü bir şekilde araç kullanmasın"dedi. Vali Ercan Topaca da polisin ailesine destek olacaklarını ve 1 yaşındakiŞenay'a devlet olarak sahip çıkacaklarını ifade etti. İl Müftüsü MehmetSönmezoğlu'nun dualarının ardından cenaze Ali Alemdar'ın cenazesi KullarYakacık Mahallesi'ndeki evine gönderildi. Cenazenin yarın Trabzon'da toprağaverileceği belirtildi.

25 Eyl 2012 - 09:03 Kocaeli/ Gölcük- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar