Yeniköy sınırına üst geçit yapılıyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yapmış olduğu girişimler sonuç verdi. Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Yazlık Yeniköy Sınırına Üst geçit yapıyor

Yeniköy sınırına üst geçit yapılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yapmış olduğu girişimler ve görüşmeler olumlu sonuç verdi. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Ankara’da yaptığı girişimler ve görüşmeler sonunda Yazlık Yeniköy sınırında bölgenin yoğun bir trafik akışı içerisinde bulunması göz önüne alınarak ihtiyaç gerektiren üst geçit projesi yapımı Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Hayırlı Olsun

Çalışmaların başladığı alanda bir inceleme yaparak konu hakkında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yazlık bölgemizde vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde ve yazlık muhtarlarımızın yapmış olduğumuz toplantılarda dile getirdikleri üst geçit projesi için sonunda yapım kararı çıktı ve çalışmalar başlamış bulunuyor. Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Üst geçit bölgesinin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olmasından dolayı projenin bölge sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

22 Ara 2012 - 13:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar